​Alle biler klargjort på eget værksted - Ingen trafikskadede biler til salg​

Klargøring til syn af bil tilbydes

Hos Jørgen Schou tilbyder vi klargøring af syn af din bil. En bil indkaldes til periodisk syn hvert andet år, og det er lovpligtigt at køre i et synet køretøj i Danmark. Går bilen ikke igennem syn i første omgang, må du ikke køre i den, før der er blevet foretaget de udbedringer eller reparationer, der skal til for, at den kan gå igennem syn.

Vores autoværksted er beliggende i Jægerspris, men vi har mange kunder fra blandt andet Frederikssund og Skibby.

Lad os gøre din bil klar til synet

Når du modtager en indkaldelse til periodisk syn, er det derfor en rigtig god ide at kontakte os og bestille en tid til klargøring til syn, hvor vi foretager en gennemgang af din bil.

Her fastslår vi, hvor der skal udføres reparationer eller forbedringer, så din bil kan gå smertefrit gennem synet. Vi giver naturligvis et uforpligtende tilbud på, hvad det vil koste at få din bil klar til synet. Skal din bil til omsyn, står vi til rådighed for at udbedre de fejl, der gjorde, at bilen ikke bestod det periodiske syn.

​Kontakt os og bestil tid til klargøring til syn

Kontakt os for at høre mere om klargøring til syn, periodisk syn og omsyn på telefon 47 52 25 87 / 21 53 56 57 eller e-mail luftnoegle@gmail.com. Alt arbejde udføres af kompetente mekanikere, som er din garanti for, at forskrifterne overholdes. 

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

JØRGEN SCHOU

CVR: 13413932