Billån uden udbetaling – vi hjælper med bil og finansiering

Har du brug for et billån uden udbetaling? Hos Lyngerup Biler forhandler vi brugte biler, og vi samarbejder derfor med en række finansierings-selskaber. Vi holder til i Jægerspris, men har også kunder fra Frederikssund, Skibby og mange andre steder.

Alle vores biler er nysynede og har fået et servicetjek

De fleste mennesker har brug for finansiering, når de køber en brugt bil. Det kan ske som forbrugslån eller som billån uden udbetaling. Men det er ofte en fordel at lægge en udbetaling, hvis man vil have finansieringen billigst muligt. Desuden kan der være krav om udbetaling, hvis det er en dyr bil.

Vi er en professionel autoforhandler, som har stor erfaring i branchen. Alle vores brugte biler er nysynede og har fået et servicetjek. Bilen er med andre ord køreklar, når du køber den. Du skal blot finde den rette bil og den bedste finansiering. Vi hjælper dig gerne med at vælge.​

Hvad koster et billån?

Prisen for at låne penge afhænger af flere faktorer. Vi samarbejder med blandt andet Santander, Ikano Bank og Resurs Bank. Santander har en beregner, hvor du f.eks. kan se, at du får en lavere rente, hvis du vælger billån med 20 % i udbetaling. Det kræver dog, at bilen højst er 1 år gammel. Der er også mulighed for billån uden udbetaling – i visse tilfælde sker det som et forbrugslån.

Kontakt os for at høre om biler og billån uden udbetaling

Du er velkommen til at høre nærmere om vores udvalg af brugte biler og om muligheden for finansiering. Måske kan vi lave et tilbud med en god og billig pris for en brugt bil. 

Du kan ringe til os på telefon 70 87 09 26 for at høre nærmere, eller du kan skrive til os på e-mail luftnoegle@gmail.com. Vi besvarer din e-mail inden for 48 timer.

Bestil prøvetur

Er du interesseret i en af vores brugte biler til salg? Så kan du bestille en gratis og uforpligtende prøvetur, inden du beslutter dig.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Åbningstider​

Mandag​

08:00 - 17:00​

Tirsdag

08:00 - 17:00​

Onsdag

08:00 - 17:00​

Torsdag

08:00 - 17:00​

Fredag

08:00 - 17:00​

Lørdag

Lukket

Søndag

11:00 - 15:00​

Du har også mulighed for at komme forbi efter lukketid. Kontakt os i dag for at lave en aftale.​

Nogle spørgsmål?

Har du nogle spørgsmål vedrørende nogle af vores brugte biler til salg, finansiering eller noget tredje, så er du altid velkommen til at skrive til os.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

Lyngerup Biler (Lyngerup Pladeværksted)

​Landerslevvej 8

​3630 Jægerspris


CVR: 13413932 

Kontakt os

☎ Tlf.: 70 87 09 26

✉ E-mail: luftnoegle@gmail.com

⏰ Vi besvarer inden for 48 timer

Hvad siger kunderne?

stars

"​Det er det mest fantastiske sted at handle bil. Super god og reel sælger."

- Se anmeldelse af Peter Dalgaard

Find vej