Opkøb af brugte biler af enhver slags

Sælg din gamle bil til os

​Kunne du tænke dig at skifte din gamle bil ud med en ny, eller ønsker du af andre årsager at sælge din bil? Hvis du leder efter en bilforhandler, der er interesseret i opkøb af biler, så er du kommet til det helt rette sted.

Hos Lyngerup ​Biler finder du ikke kun en brugtbilsforhandler. Vi tilbyder også opkøb af brugte biler, som vi efterfølgende sælger videre til vores kunder. Vi køber biler af både privatpersoner og erhvervskunder, og med vores centrale beliggenhed i Jægerspris har vi mange kunder fra både lokalområdet, Frederikssund, Skibby og omegn.

Sælg din bil til din lokaler forhandler hos Lyngerup Biler!

Vi tilbyder opkøb af biler – fra de fabriksnye til ældre klassikere

Vi har et stort udvalg af brugte biler til salg, og da vores biler løbende bliver solgt, er vi hele tiden på udkig efter nye brugte biler, som vi kan købe og sælge videre til vores kunder. Vi er interesserede i opkøb af brugte biler fra alle forskellige mærker og modeller, lige fra dem, der er stort set fabriksnye til ældre klassikere, der stadig har mange kilometer i sig.

De biler, vi typisk har til salg, ligger i prisklassen fra ca. 30.000 kr. til 150.000 kr.​

Kontakt os og sælg din bil til en forhandler du kan regne med

Hvis du kunne tænke dig at sælge din nuværende bil til os, så andre kan få glæde af den, så udarbejder vi altid gerne et uforpligtende tilbud til dig med en god pris. Det kan enten være i form af en kontant udbetaling eller som en del af en byttehandel, hvis du ønsker at købe din nye brugte bil hos os.

Kontakt os gerne allerede i dag på telefon 70 87 09 26 eller send en e-mail luftnoegle@gmail.com for en snak om lige netop din bil eller kig forbi vores adresse i Jægerspris, hvor vi har mulighed for at kigge nærmere på bilen og komme med et prisforslag. Vi tilbyder opkøb af biler af enhver slags, og vi køber formentlig også meget gerne lige netop din bil.

Sælg din bil til en forhandler, du kan regne med, og gør en god handel hos Lyngerup Biler!

Bestil prøvetur

Er du interesseret i en af vores brugte biler til salg? Så kan du bestille en gratis og uforpligtende prøvetur, inden du beslutter dig.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Åbningstider​

Mandag​

08:00 - 17:00​

Tirsdag

08:00 - 17:00​

Onsdag

08:00 - 17:00​

Torsdag

08:00 - 17:00​

Fredag

08:00 - 17:00​

Lørdag

Lukket

Søndag

11:00 - 15:00​

Du har også mulighed for at komme forbi efter lukketid. Kontakt os i dag for at lave en aftale.​

Nogle spørgsmål?

Har du nogle spørgsmål vedrørende nogle af vores brugte biler til salg, finansiering eller noget tredje, så er du altid velkommen til at skrive til os.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

Lyngerup Biler (Lyngerup Pladeværksted)

​Landerslevvej 8

​3630 Jægerspris


CVR: 13413932 

Kontakt os

☎ Tlf.: 70 87 09 26

✉ E-mail: luftnoegle@gmail.com

⏰ Vi besvarer inden for 48 timer

Hvad siger kunderne?

stars

"​Det er det mest fantastiske sted at handle bil. Super god og reel sælger."

- Se anmeldelse af Peter Dalgaard

Find vej