​Alle biler klargjort på eget værksted - Ingen trafikskadede biler til salg​

​Finansiering af bil tilrettelagt efter dit råderum

Drømmer du om at investere i en ny bil? Så kan du med fordel gøre det her hos Lyngerup Pladeværksted. Vi er en professionel autoforhandler med stor erfaring i branchen. Vi tilbyder forskellige former for finansiering af bil til din fordel. 

Vi har størstedelen af vores kunder i områderne nær Jægerspris, Skibby og Frederikssund, men hjælper gerne nuværende og kommende bilejere i hele Nordsjælland.

Det er ingen hemmelighed, at det er en dyr investering at købe en bil. Dette gælder, uanset om der er tale om en brugt bil eller en spritny. Derfor tilbyder vi diverse former for bilfinansiering ved køb af bil her hos os. Vi sørger for, at din finansiering af bil bliver tilrettelagt lige efter dine ønsker og dit råderum.

Hvad menes der med finansiering af bil?

Finansiering af bil dækker over alternative lånemuligheder, som gør det muligt for dig at investere i en bil. Det kan eksempelvis være et banklån, hvor du har en konkret udbetaling til rådighed eller en afbetalingsaftale, som du laver med banken.​

Vi samarbejder med Ikano Bank og Resurs Bank, som tilbyder billån, der matcher dine ønsker og behov. Muligheden for, at du kan købe en ny bil, kommer derfor tættere på, hvis du får hjælp til finansiering af bil. Hos os kan vores kunder lave forskellige aftaler, så begge parter bliver tilfredse med handlen.

Kontakt os i dag for at høre nærmere

Kunne du tænke dig at høre nærmere om dine muligheder for finansiering af bil, så er du velkommen til at kontakte os allerede i dag. Vi hjælper dig med at gøre det muligt at få en bil, der passer til dine behov.

Vi kan kontaktes på telefon: 47 52 25 87 eller 21 53 56 57. Du kan også sende en e-mail til: luftnoegle@gmail.com, så vender vi tilbage snarest muligt.​

NYHED: Santander bliver yderligere ny samarbejdspartner ifm. finansiering.

JØRGEN SCHOU

CVR: 13413932