​Finansiering af bil tilrettelagt efter dit råderum

Drømmer du om at investere i en ny bil? Så kan du med fordel gøre det her hos Lyngerup Biler. Vi er en professionel autoforhandler med stor erfaring i branchen. Vi tilbyder forskellige former for finansiering af bil til din fordel. Vi har størstedelen af vores kunder i områderne nær Jægerspris, Skibby og Frederikssund, men hjælper gerne nuværende og kommende bilejere i hele Nordsjælland.

Det er ingen hemmelighed, at det er en dyr investering at købe en bil. Dette gælder, uanset om der er tale om en brugt bil eller en spritny. Derfor tilbyder vi diverse former for bilfinansiering ved køb af bil her hos os. Vi sørger for, at din finansiering af bil bliver tilrettelagt lige efter dine ønsker og dit råderum.

Hvad menes der med finansiering af bil?

Finansiering af bil dækker over alternative lånemuligheder, som gør det muligt for dig at investere i en bil. Det kan eksempelvis være et banklån, hvor du har en konkret udbetaling til rådighed eller en afbetalingsaftale, som du laver med banken.​

Vi samarbejder med Ikano Bank og Resurs Bank, som tilbyder billån, der matcher dine ønsker og behov. Muligheden for, at du kan købe en ny bil, kommer derfor tættere på, hvis du får hjælp til finansiering af bil. Hos os kan vores kunder lave forskellige aftaler, så begge parter bliver tilfredse med handlen.​

Brug for finansiering?​

Hos os kan du få finansieret dit bilkøb gennem enten Ikano Bank, Resurs Bank eller Santander Consumer Bank. 

Kontakt​ os for at høre mere om mulighederne, eller ansøg allerede i dag:

Kontakt os i dag for at høre nærmere

Kunne du tænke dig at høre nærmere om dine muligheder for finansiering af bil, så er du velkommen til at kontakte os allerede i dag. Vi hjælper dig med at gøre det muligt at få en bil, der passer til dine behov.

Vi kan kontaktes på telefon: 70 87 09 26. Du kan også sende en e-mail til: luftnoegle@gmail.com, så vender vi tilbage snarest muligt.

​NYHED

Santander er nu også en samarbejdspartner ifm. finansiering.

Brug prisberegneren nedenunder, for at få en aftale der passer dig bedst.

Bestil prøvetur

Er du interesseret i en af vores brugte biler til salg? Så kan du bestille en gratis og uforpligtende prøvetur, inden du beslutter dig.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Åbningstider​

Mandag​

08:00 - 17:00​

Tirsdag

08:00 - 17:00​

Onsdag

08:00 - 17:00​

Torsdag

08:00 - 17:00​

Fredag

08:00 - 17:00​

Lørdag

Lukket

Søndag

11:00 - 15:00​

Du har også mulighed for at komme forbi efter lukketid. Kontakt os i dag for at lave en aftale.​

Nogle spørgsmål?

Har du nogle spørgsmål vedrørende nogle af vores brugte biler til salg, finansiering eller noget tredje, så er du altid velkommen til at skrive til os.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

Lyngerup Biler (Lyngerup Pladeværksted)

​Landerslevvej 8

​3630 Jægerspris


CVR: 13413932 

Kontakt os

☎ Tlf.: 70 87 09 26

✉ E-mail: luftnoegle@gmail.com

⏰ Vi besvarer inden for 48 timer

Hvad siger kunderne?

stars

"​Det er det mest fantastiske sted at handle bil. Super god og reel sælger."

- Se anmeldelse af Peter Dalgaard

Find vej