​Alle biler klargjort på eget værksted - Ingen trafikskadede biler til salg​

Brugte biler til salg i Nordsjælland

Er du på udkig efter brugte biler til salg? Hos Lyngerup Pladevæ​rksted har vi mange års erfaring som bilforhandler, og vi forhandler et stort udvalg af brugte biler. Vores brugtbilsforhandler holder til i Jægerspris, hvor vi har mange kunder fra bl.a. Frederikssund og Skibby.

Du er altid i gode hænder, når du køber din bil hos os. Alle vores brugte biler til salg er helt nysynede og har fået et servicetjek, så de er 100% køreklare.

Vi har et stort udvalg af biler til salg

Som brugtvognsforhandler har vi altid et rigt udvalg af gode og billige brugte biler til salg. Vi forhandler alt lige fra næsten helt fabriksnye biler til ældre klassikere, der endnu har mange kilometer foran sig.

Vores typiske biler til salg ligger i prisklassen fra ca. kr. 30.000,- til kr. 150.000,-. Ønsker du at sælge din nuværende bil, så giver vi dig altid et godt tilbud – enten som kontantudbetaling eller som del af en byttehandel.

Kontakt os for en prøvetur i brugte biler

Er du interesseret i en prøvetur i en af vores mange brugte biler til salg, er du mere end velkommen til at kontakte os for at høre mere. Vi står klar til at give dig en god pris på køb eller salg af bil.

Ring til os allerede i dag på telefon: 47 52 25 87 eller 21 53 56 57. Du må også gerne sende en e-mail til: luftnoegle@gmail.com, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

JØRGEN SCHOU

CVR: 13413932